Buffet arrangementen voor groepen bij 't Boshuis in Appelscha

’t Boshuis is een horeca gelegenheid waar u niet alleen lekkere à la carte gerechten kunt proeven, ook hebben wij speciale buffetten voor groepen vanaf 20 personen: geschikt voor een familiefeest, een reünie of wanneer u een dagje met de vereniging bent.

Keuzemogelijkheden staan centraal en er is voor ieder wat wils. Ons warm buffet is een goede keuze wanneer u wilt genieten van een ruim assortiment aan warme gerechten. Wilt u warme en koude gerechten liever combineren? Dan is het warm en koud buffet voor u precies goed.

Voor groepen die ’s middags graag een hapje willen eten, hebben wij een lunchbuffet inclusief koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk.

‘s Zomers gaat de barbecue aan en geniet u met uw gezelschap op ons terras van vlees van Keurslagerij kwaliteit, frisse salades en vers stokbrood. Overigens is het in de koude wintermaanden ook heerlijk vertoeven bij ’t Boshuis in Appelscha; een speciaal stamppotbuffet met spekjes, rookworst, saucijsjes en verse garnituur zal u dan heerlijk smaken.

Wilt u uw avond compleet maken? Sluit dan af met een heerlijk ijsbuffet!
Heeft u speciale wensen, een dieet of allergieën? Geef het gerust door, wij denken graag met u mee om u van een geslaagde avond te voorzien!

Let op: onze buffet arrangementen zijn geschikt voor groepen vanaf 20 personen en er dient altijd vooraf gereserveerd te worden.

Mogelijke buffetten