Arrangementen bij ’t Boshuis in Appelscha

Bistro ’t Boshuis in Appelscha biedt diverse complete arrangementen aan, waardoor u een dagje uit, wandelend of per fiets, perfect kunt combineren met een hapje en een drankje in onze Bistro. De omgeving van Appelscha leent zich daar namelijk goed voor. ’t Boshuis is gelegen in een Nationaal Park en er is altijd wel iets te zien of te beleven. Het groene gebied dat Appelscha rijk is, is zeer geschikt om wandelend of per fiets te verkennen. Direct vanaf ‘t Boshuis vindt u aansluitingen op de diverse fiets- en wandelroutes door het Nationaal Park en het Fochteloërveen.

Fiets-of wandeltocht door de natuur

Een van de vele mogelijkheden is om op de fiets het Nationaal Park Drents-Friesche Wold of het Fochteloërveen (bekend van de kraanvogels en Veenhuizen) te ontdekken. U gaat vanzelfsprekend niet met een lege maag op pad. Bij ’t Boshuis zorgen wij voor een kopje koffie of thee met gebak en een lunchpakket voor als u onderweg trek krijgt. Klaar om te gaan? De fietsen staan klaar en na de fietstocht in de mooie bosrijke omgeving kunt bij ’t Boshuis genieten van een heerlijk buffet.

Ook wanneer u een uitdagender arrangement wel ziet zitten, bent u bij ’t Boshuis aan het juiste adres: een dagje Mountainbiken of allerlei outdoor activiteiten behoort in Appelscha tot de mogelijkheden.
Ook een dagje Attractiepark Duinenzathe is altijd voor de kinderen een geslaagde dag. Kinderen kunnen hier hun rijbewijs halen en in de diverse attracties. Dit attractiepark is vanaf het ’t Boshuis lopend te bereiken. Onderweg kunt u de Bosbergtoren van Appelscha beklimmen. Vanaf deze 33 meter hoge toren heeft u een prachtig uitzicht over het unieke gebied.

Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden, wij denken graag mee om u een aangename dag te bezorgen! Neem telefonisch contact met ons op via 0516-432600 of stuur ons een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neem ook eens een kijkje bij de buffet arrangementen. Bij ’t Boshuis zijn de mogelijkheden om eens lekker uit eten te gaan met een groep zeer divers.

Neem contact op