Vergaderen in Friesland, ontdek de mogelijkheden van ’t Boshuis in Appelscha

Vergaderen en trainen op een fantastische vergaderlocatie in Friesland, dat kan op onze bijzondere vergaderlocatie in het groene Nationaal Park.
’t Boshuis in Appelscha is niet alleen een bistro waar u lekker kunt eten, het is ook een geschikte vergaderlocatie waar u met uw collega’s meer dan welkom bent om te vergaderen in een fijne informele sfeer. Deze sfeer heeft de vergaderlocatie te danken aan de service van het hoogste niveau en de bijzondere omgeving.

De omgeving is er niet zomaar één, de ligging in Nationaal Park Drents Friese Wold geeft u de gelegenheid om te vergaderen in het groen of tussendoor een wandeling te maken. Om even tot rust te komen of om nieuwe inzichten op te doen. Ook kunt u bij ’t Boshuis uw vergadering of training combineren met het lunchbuffet en/of activiteit, zo bent u overal op voorbereid en kunt u een lange vergadering tegemoet.

Vergaderlocatie Friesland met uitstekende faciliteiten

Onze vergaderlocatie ’t Boshuis in het Friese Appelscha is goed bereikbaar met de auto en u kunt gratis voor de deur parkeren. Onze vergaderruimte is overigens niet alleen als vergaderruimte in te richten, de ruimte wordt ook gebruikt om presentaties, cursussen en trainingen te geven.

De vergaderruimte is geschikt voor 40 personen en is voorzien van podium, groot scherm en beamer.

Goede stoelen, een aangename temperatuur, lekker eten en drinken en een prachtige omgeving. Al met al is onze vergaderlocatie in Friesland een fijne plek om tot creatieve besluiten te komen.

Vergaderen in Friesland in een groene omgeving? Bij ’t Boshuis bent u aan het juiste adres!

Vergaderarrangement 4 uur

Prijzen zijn per persoon en inclusief zaalhuur, beamer en scherm.
- Onbeperkt koffie en thee ( gedurende de vergadering)
- Cake
- Water
Prijs p.p. € 12.50 
Vanaf 10 personen

Vergaderarrangement 8 uur

Prijzen zijn per persoon en inclusief zaalhuur, beamer en scherm.
- Onbeperkt koffie en thee ( gedurende de vergadering)
- Cake
- Water
- Lunchbuffet ( eventueel uitbreiden met broodje kroket en salade's (meerprijs € 3,- p.p. ) 

Prijs p.p. € 27.50
Vanaf 10 personen

Losse consumpties  2,25. 
Frisdrank, tapbier en wijn op nacalculatie.

Reserveren van de arrangementen is verplicht.

Meer informatie over vergaderlocatie ‘t Boshuis

Wilt u meer informatie ontvangen over onze vergaderlocatie of wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0516-432600) of stuur ons een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op